Black & Decker електричен тример GL 360 350W. Моќност: 350 W, Опсег на косење: 25 cm, Брзина: 11.500 m/s, Кабел: должина 6м, рачно извлекување

Нашата најниска цена:
3.499 ден
2.799 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање