PRIMEBEBE Количка за деца со покрив POCKET беж. Лесна летна количка, едноставна за склопување без позиции. Предните тркала се вртат во сите насоки, на задните трклала се поставени кочниците. Појас ...

Нашата најниска цена:
1.990 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање