Chipolino "Capri" kiwi креветче KOSIK0181KW. Погодно за деца од 0+ до 15kg. Има едно ниво и душек, има две торбички за играчки од страна, страничен влез со зип патент. Произведено по европски ста...

Нашата најниска цена:
4.999 ден
3.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање