Прекрасна интерактивна плишана играчка YOYO Panda. Во пакувањето има и лист бамбус, кој ако и го покажеш пред нос, YOYO ќе почне да мириса и ќе одвори уста за да ја нахраниш. Кога јаде се слушаат з...

Нашата најниска цена:
3.990 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање