text.skipToContent text.skipToNavigation
СРВ ХП МЛ10в2 Е3-1220в3 8ГБ 1ТБ ОДД ЕУ, 822448-425IDEK000005617
Нашата најниска цена
39.963,00 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

ПроЛиант МЛ10 в2/4ЛФФ НХП/1П Товер (4У)/1 kc Е3-1220 в3/1 kc ХП 8ГБ 2Рkc8 /1 kc ХП 1ТБ 6Г САТА 7.2к 3.5/Б120и /ДВД-РВ/2kc
Тип на производ Сервер