text.skipToContent text.skipToNavigation
ХП Сервер Меморија 4ГБ (1kc4ГБ); 647907-ТВ1IDEK000004405
Нашата најниска цена
6.560,00 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

ХП МЕМ 4ГБ УБ ДДР3-1333 ГЕН 8, Компатибилност: ХП ПроЛиант ВС460ц Ген8; ХП ПроЛиант БЛ420ц Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ160 Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ320е Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ360е/п Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ380е/п Ген8; ХП ПроЛиант МЛ310е Ген8; ХП ПроЛиант МЛ350е/п Ген8; ХП ПроЛиант СЛ230/СЛ230с; ХП ПроЛиант СЛ250с Ген8; ХП ПроЛиант СЛ270с Ген8
Тип на производ Сервер