text.skipToContent text.skipToNavigation
ХП Сервер Меморија 8ГБ (1kc8ГБ); 647909-Б21IDEK000003941
Нашата најниска цена
11.573,00 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

ХП 8ГБ (1kc8ГБ) Дуал Ранк kc8 ПЦ3Л-10600Е (ДДР3-1333) Унбуфферед ЦАС-9 Лов Волтаге Мемори Кит, Компатибилност: ХП ПроЛиант ВС460ц Ген8; ХП ПроЛиант БЛ420ц Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ120 Г7; ХП ПроЛиант ДЛ160 Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ320е Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ360е/п Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ380е/п Ген8; ХП ПроЛиант МЛ310е Ген8; ХП ПроЛиант МЛ350е/п; ХП ПроЛиант СЛ230 Ген8; ХП ПроЛиант СЛ230с Ген8
Тип на производ Сервер