HP OMEN 15-ce018nm 2QE48EA, лаптоп.

Доминација во gaming

Кога конкуренцијата е немилосрдна, можеш да ја победиш само со најврвен хардвер. OMEN by HP лаптопите се опремени со моќни ко...

Нашата најниска цена:
50.471 ден
42.900 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање