VIVAX TPC-101 3G таблет, 10,1", 2GB RAM, 16GB Интерна меморија, две камери од 2MP, батерија 4700mAh, Android 6,0, Dual SIM, Ei-Fi, BT 4,0, GPS A-GPS, OTA, OTG, тежина 540грама, димезнии 240,2х170,2...

Нашата најниска цена:
5.874 ден
5.199 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање