MAX PULS Бензиски тример MP-GBC06 §Моќност:750W§Вртежи:7500§Дијаметар на косење:337мм§Резервар за гориво:700 мл

Нашата најниска цена:
5.890 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање