Black & Decker СЕТ: Ударна дупчалка KR504CRESK + ГРАТИС A7152 35-ДЕЛЕН СЕТ НА БУРГИИ И ОДВРТУВАЧИ

Нашата најниска цена:
4.499 ден
3.499 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање