Black & Decker СЕТ: Ударна дупчалка KR654CRESK + ГРАТИС A7188 50-ДЕЛЕН КОМПЛЕТ ЗА ДУПЧЕЊЕ И ОДВРТУВАЊЕ

Нашата најниска цена:
5.299 ден
3.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање