KYATO 3,5kW K12-ION++S инвертер клима уред со I feel функција, јонизатор, 3,5kW моќност, A++ коефициент за ладење и коефициент 6,1 SEER, и А+ коефицинет за греење или 4 SCOP. Гаранција 36 месеци со...

Нашата најниска цена:
23.528 ден
19.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање