text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
26 пронајдени производи
 • GORENJE KT05KARIM, кујнска вага GORENJE KT05KARIM, кујнска вага
  1.790,00  ден
 • Grundig PS 3410 телесна вага Grundig PS 3410 телесна вага
  1.590,00  ден
 • Grundig PS 3410 телесна вага Grundig PS 3410 телесна вага
  1.590,00  ден
 • Grundig PS 2010 телесна вага Grundig PS 2010 телесна вага
  1.290,00  ден
 • LAICA PL 8019w телесна вага LAICA PL 8019w телесна вага
  990,00  ден
 • Adler AD 8157 Телесна вага Adler AD 8157 Телесна вага
  769,00  ден
 • Grundig PS 3410 телесна вага Grundig PS 3410 телесна вага
  1.590,00  ден
 • SEVERIN 3669, кујнска вага SEVERIN 3669, кујнска вага
  1.499,00  ден
 • Adler AD 3137 Кујнска вага Adler AD 3137 Кујнска вага
  859,00  ден
 • Adler 3133, кујнска вага Adler 3133, кујнска вага
  1.359,00  ден
  Adler 3133, кујнска вага. Оценува 7 клучни хранлива параметри: калории, натриум, јагленохидрати, растителни влакна, протеини, масти и холестерол на пондерирани храна или состојки. Капацитет 5кг. То...
 • Adler 3131, кујнска вага Adler 3131, кујнска вага
  799,00  ден
 • Vivax Home кујнска вага BK-500S Vivax Home кујнска вага BK-500S
  999,00  ден
 • GORENJE KT05NB, кујнска вага GORENJE KT05NB, кујнска вага
  1.550,00  ден
 • Vivax Home PS -154 вага за мерење Vivax Home PS -154 вага за мерење
  849,00  ден
 • VIVAX HOME вага за лична нега PS-156B VIVAX HOME вага за лична нега PS-156B
  899,00  ден
 • LAICA PL 8019b телесна вага LAICA PL 8019b телесна вага
  990,00  ден
 • GORENJE KT05W Кујнска вага GORENJE KT05W Кујнска вага
  1.590,00  ден
  GORENJE KT05W Кујнска вага/Електронска/Ultra Slim дизајн/Модерен дизајн/Прецизност од 1 gr: 1 g/Функција - Tara/Моментален приказ на тежината на дисплејот/Патентирана сензорска технологија/Лесно чи...
 • GORENJE KT10PRLED Кујнска вага GORENJE KT10PRLED Кујнска вага
  1.450,00  ден
  GORENJE KT10PRLED Кујнска ваг/Електронска/Прецизност од 1 gr: 1 g/Функција - Tara/Калено стакло/Лесно чистење/Прегледен ЛЕД дисплеј
 • GORENJE KT05BK, кујнска вага GORENJE KT05BK, кујнска вага
  1.590,00  ден
 • GORENJE KT05KARIMB, кујнска вага GORENJE KT05KARIMB, кујнска вага
  1.790,00  ден
  • 1(current)
  • 2