VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AERI GOLD. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 7,0, Капацит...

Нашата најниска цена:
31.110 ден
27.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање