text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
 • GORENJE MG1600W, машина за мелење месо GORENJE MG1600W, машина за мелење месо
  4.290,00  ден
  GORENJE MG1600W, машина за мелење месо. Карактеристики: Моќност:1600 W, Капацитет на мелење:1,9 kg/min, Лесно чистење, Метално куќиште, On/Off Копче, Син индикатор, Реверзибилна функција, Додатоци ...
 • GORENJE MG2500TJW, машина за мелење месо GORENJE MG2500TJW, машина за мелење месо
  9.450,00  ден
 • GORENJE R606E, резач GORENJE R606E, резач
  4.590,00  ден
  GORENJE R606E, резач. Брановито брусен нож од не'рѓосувачки челик, гумирани ногарки. Моќност:180 W, Минимална дебелина на режење од:0-15mm,Резач:Инокс, Куќиште:Не`рѓосувачки челик, Дебелина на сечи...
 • GORENJE MG2000XE, машина за мелење месо GORENJE MG2000XE, машина за мелење месо
  6.590,00  ден
  GORENJE MG2000XE, машина за мелење месо. Карактеристики: Моќност:2000 W, Капацитет на мелење:2,2 kg/min, Лесно чистење, Метално куќиште, On/Off Копче, Син индикатор, Реверзибилна функција, Додатоци...
 • GORENJE MG1800SJW, машина за мелење месо GORENJE MG1800SJW, машина за мелење месо
  5.990,00  ден
  GORENJE MG1800SJW, машина за мелење месо. Карактеристики: Моќност:1800 W, Капацитет на мелење:2,2 kg/min, Лесно чистење, Метално куќиште, On/Off Копче, Син индикатор, Реверзибилна функција, Додатоц...
 • GORENJE MG2500SJW, машина за мелење месо GORENJE MG2500SJW, машина за мелење месо
  9.450,00  ден
  GORENJE MG2500SJW, машина за мелење месо. Карактеристики: Моќност:2500 W, Капацитет на мелење:2,4 kg/min, Управување:Електронско управување, Решетка за мелење месо:4, Додатоци за припрема на салама...
 • GORENJE MG2000SJE, машина за мелење месо GORENJE MG2000SJE, машина за мелење месо
  8.390,00  ден
  GORENJE MG2000SJE, машина за мелење месо. Карактеристики: Моќност:2000 W, Капацитет на мелење:2,2 kg/min, Лесно чистење, Метално куќиште, On/Off Копче, Син индикатор, Реверзибилна функција, Додатоц...