VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AEYI. Енергетска класа за греење: A+++, Енергетска класа за ладење:A+++, Капацитет на ладење [kW]: 3,517, SEER коефициент: 9,0, Капаците...

Нашата најниска цена:
55.554 ден
49.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање